“Карта харків’янина”: городяни можуть придумати дизайн

У Харкові планують запустити послугу, яка дасть змогу місцевим жителям економити гроші. Про це сьогодні у своєму Telegram-каналі повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

За задумом творців сервісу, електронний документ видадуть кожному жителю Харкова. З його допомогою можна буде отримати знижки в супермаркетах, комунальних аптеках і заправках, безплатно пройти в зоопарк, а також отримати безліч інших послуг.

У харківських Центрах надання адмінпослуг з’явилась мобільна черга

І поки сервіс готують до запуску, в мерії просять жителів міста допомогти з оформленням зовнішнього вигляду карти харків’янина. Розробникам потрібні приклади карт для школярів, студентів, пенсіонерів, пільговиків і працівників комунальних підприємств.

У Харкові хочуть повернути російській мові статус “регіональної”

Ідеї ​​та їх опис просять надсилати через форму зворотного зв’язку на сайті міської ради.

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що в харківському БТІ з’явилася послуга сурдоперекладу для людей з проблемами слуху. За допомогою спеціального планшета, який знаходиться на стійці рецепції, люди з вадами слуху можуть зв’язатися по відеозв’язку з перекладачем. Він і стане сполучною ланкою між адміністратором і клієнтом.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі