Кирило Кернес розповів, де і коли планують встановити меморіальну дошку колишньому меру Харкова

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Все ближче 23 серпня, День міста Харкова. Саме в цей день ми відкриємо меморіальну дошку моєму батькові. Хочу запросити всіх, хто любив і поважав Геннадія Кернеса, всіх харків’ян прийти вранці до будівлі міськради, вшанувати пам’ять, покласти квіти”, – йдеться в повідомленні.

Син Кернеса отримав у подарунок від батька 30 мільйонів гривень

Кирило Кернес також висловив подяку скульптуру Олександру Рідному. За його словами, художник точно відобразив на меморіальній табличці характер колишнього мера міста та знакові об’єкти Харкова, які багато для нього значили: сквер “Стрілка”, колесо огляду в парку Горького,  “Україну, що летить” і станцію метро “Перемога”.

Гайсинська стала власницею маєтку біля Дзеркального струменя

Нагадаємо, Кернес керував Харковом з 2010 року. У жовтні 2020 року він балотувався на третій термін і виграв перегони, хоча перебував на лікуванні в Німеччині. 9 грудня міський виборчком офіційно оголосила його мером, а вже 11 грудня в берлінській клініці “Шаріте” у нього відмовили обидві нирки. У ніч на 17 грудня серце мера перестало битися.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі