Кирило став Ітаном, а Олександра – Айвер: в Харківській області 418 осіб змінили імена

У Харківській області за шість місяців 2021 року жителі 418 раз міняли імена. Кількість охочих змінити своє ім’я серйозно зросла в порівнянні з минулим роком – тоді з таким проханням звернулася 321 особа. Про це розповіли в Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

За даними актових записів, нерідко харків’яни відрізнялися “креативом” або незвичайним вибором нового імені. Так, Кирило Єлізаров став Ітаном Маккензі, Сергій – Мустафою, а Олександра змінила ім’я на Айвер. Крім того, Євгенія тепер бути мати ім’я Євгена, Анастасія – Стася та Христина – Анна-Христина.

У Харківській області за пів року уклали понад чотири тисячі шлюбів

Нагадаємо, раніше в міжрегіональному управлінні Мін’юсту назвали найпоширеніші чоловічі та жіночі імена. З початку 2021 року хлопчиків найчастіше називали Максимами, Олександрами та Михайлами, а дівчаток – Софіями, Маріями й Аннами. Втім, багато батьків вибрали не настільки поширені варіанти. Наприклад, серед новонароджених дівчаток є Есфіль, Дара, Ая Вікторія, Пенелопі, Ліліт, Кармель, Вірсавія та Марія Раффаеле, а серед хлопчиків – Брендон, Латіф, Яхван, Куонг Кіонг і Рожден.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі