Клінічна смерть після падіння з мотоцикла: в Харківській області медики врятували чоловіка

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. У Лозівському районі 39-річний місцевий житель потрапив у ДТП. У стані алкогольного сп’яніння чоловік впав з мотоцикла. Прибувши на виклик, медики діагностували у нього клінічну смерть.

У Харкові восьмирічна дівчинка отримала важку травму голови, катаючись на санках

Зробивши невідкладні реанімаційні дії, фельдшерам вдалося відновити серцево-легеневу діяльність. Після цього потерпілого з важкими травмами доставили в районну лікарню.

У Харківській області медики швидкої допомоги прийняли пологи по дорозі в лікарню

Нагадаємо, раніше в Харківському районі медики швидкої врятували життя чоловіка, якого в лісі покусали шершні. У 40-річного пацієнта трапився анафілактичний шок, він втратив свідомість і був у стані клінічної смерті. Фельдшерам вдалося відновити серцево-легеневу діяльність потерпілого. Після цього чоловіка доставили в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі