Клуби диму над містом: рятувальники і військові гасять масштабну пожежу в Балаклії

У місті Балаклія Харківської області зараз ліквідують масштабне загоряння очерету. Загальна площа пожежі, що виникла, по всій видимості, через людський фактор, становить 4,5 гектара. Подробиці гасіння озвучили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові рятувальники загасили пожежу на заводі “Термолайф” (Відео)

Інформація про надзвичайну подію на вулиці Центральній надійшла о 12:27, на місце події були направлені три екіпажі рятувальників. До моменту їх прибуття полум’я поширилося на площі у 4,5 гектара, існувала загроза житловим будинкам і розташованій поблизу АЗС. Пожежникам разом з лісниками та бійцями військової частини зайнялися гасінням. О 14:20 їм вдалося локалізувати загоряння. Зараз загрози житловим об’єктам і заправці немає.

 

 

Нагадаємо, раніше в результаті пожежі на базі відпочинку постраждали двоє людей. Надзвичайна подія сталася в 19 вересня. До чергової частини поліції надійшов виклик про те, що на базі відпочинку по вулиці Дачній в селищі Печеніги горить дерев’яний будинок. Двох постраждалих – 43-річного чоловіка і 35-річну жінку з травмами різного ступеня тяжкості доставили в лікарню. Решта вісім осіб відмовилися від медичної допомоги і не дали ніяких коментарів щодо події.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі