У Харкові на реп-фестиваль витратять більше мільйона гривень

Міський Департамент з питань сім’ї, молоді та спорту оголосив тендер на організацію й проведення Rap.ua Festival 2021, який планують провести 5 вересня на Артзаводі “Механіка”.

Про це стало відомо 23 червня через матеріали тендеру, опублікованих на порталі державних закупівель Prozorro.

Вартість послуг оцінили у 1,165 мільйона гривень. Надсилати свої пропозиції учасники можуть до 28 липня. Аукціон планують провести 9 серпня.

У Харкові директора комунального підприємства підозрюють у розтраті 16 мільйонів гривень

Згідно з вимогами, організаторам необхідно розмістити 50 учасників фестивалю. Одне з головних вимог, що ставлять у мерії: щоб у готельних номерах класу стандарт або напівлюкс була холодна та гаряча вода. При цьому максимальна вартість проживання музикантів не повинна переважати 600 гривень на добу. Також у договорі сказано, що на заході будуть працювати троє ведучих і троє фотографів. Захід триватиме 8 годин, ще чотири години чиновники відводять на репетиції. Стежити за порядком на заході будуть 18 охоронців. Крім того, організаторам доведеться подбати про харчування учасників фесту. У договорі прописали, що разом з волонтерами доведеться нагодувати 250 осіб. При цьому витрати на харчування одного учасника складуть не більше 123 гривень на добу.

Також за ці гроші переможець повинен буде надрукувати 250 плакатів формату А3, 4000 наклейок, виготовити 4000 паперових браслетів з логотипом і 250 брендованих бейджів зі стрічкою. Крім того, потрібно зробити сім банерів різного розміру та закупити 12 літрів дезінфектора з дозатором.

У Харкові на площі встановлять стелу за 21 мільйон гривень

Нагадаємо, раніше комунальне підприємство “Міськелектротранссервіс” оголосило два тендери на проєктні роботи по реконструкції трамвайного полотна по вулиці Весніна та Журавлівського спуску. У мерії анонсували реконструкцію, в рамках якої планують розширити дорогу для автомобілістів завдяки трамвайним рейкам. Одну колію для вагонів приберуть, а електротранспорт на цій ділянці дороги планують пускати за реверсивною схемою.

Коментарі