Колишній охоронець Кернеса очолить департамент у мерії

З завтрашнього дня в Харкові зміниться директор Департаменту з питань сім’ї, молоді та спорту. Місце Олексія Чубарова займе колишній сек’юріті покійного мера Олександр Власенко. Про це Newsroom розповіли в мерії.

Рік без Кернеса: що змінилося в Харкові

Нагадаємо, Олексій Чубаров координував заходи безпеки та займався підготовкою міста до Євро-2012. У вересні 2012 року він очолив ледь створений Департамент спортивних іміджевих проєктів та маркетингу Харківської міськради. Через чотири роки він змінив Костянтина Лобойченка на посаді голови Департаменту з питань сім’ї, молоді та спорту.

Олександр Власенко разом зі своїм братом-близнюком довгі роки був охоронцем Геннадія Кернеса. Зокрема, саме їх можна побачити на знаменитому відео 2008 року, де тоді ще секретаря міськради затримують у машині швидкої допомоги. Супроводжували вони градоначальника і після замаху у 2014 році.

Айну Тимчук звільнили з посади голови Харківської ОДА

Згідно з декларацією, Власенко ще недавно значився молодшим інспектором взводу з фізичної безпеки Управління державної охорони. При цьому на його дружину записані три нежитлові приміщення в Харкові та Дніпрі, три земельні ділянки, а також будинок за 1,4 мільйона гривень у Лісовому. Автопарк колишнього охоронця Кернеса складається з Toyota RAV4 та Lexus RX300 (обидві машини також офіційно належать дружині). Грошові заощадження сім’ї становлять $56 тисяч та 3,7 мільйона гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі