Конфлікт через носіння масок: на “Держпромі” експодатківець вистрілив у ногу студенту

У Харкові силовики розслідують конфлікт у метро, що закінчився стріляниною. За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею 296 КК України (“хуліганство із застосуванням зброї”). Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Під Харковом сварка біля магазину закінчилася стріляниною

Інформація про НП з’явилася вчора ввечері в соцмережах.

“Тип докопався до двох малоліток (попередньо, за відсутність маски) та після словесної перепалки шмальнув в них з пістолета. Один з постраждалих поїхав у лікарню”, – повідомили очевидці в міському Telegram-каналі ХС.

За даними прокуратури, інцидент в підземці стався близько 23:00 17 листопада. Колишній співробітник податкової поліції зробив зауваження групі студентів з приводу неправильного носіння медичної маски. У відповідь чоловік почув на свою адресу нецензурну лайку.

Чоловік вистрілив у малолітнього сина свого недруга: суд виніс вирок

Конфлікт продовжився на платформі станції метро “Держпром”. Після того, як його штовхнули, експодатківець дістав пістолет та кілька разів вистрілив вгору, а потім – в ногу одного зі студентів. Свої дії він назвав необхідною самообороною. Зараз силовики встановлюють всі обставини того, що сталося. Якщо провина харків’янина в хуліганстві буде доведена, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

hop_metro.jpeg

Фото: пресслужба обласної прокуратури

Нагадаємо, раніше в Харкові невідомі обстріляли трамвай. Інцидент стався в районі станції “Олексіївська балка”. За інформацією чиновників, невідомі обстріляли вагон, який прямував у бік проспекту Перемоги. Кулі пошкодили чотири скла з лівого боку трамвая. В результаті події ніхто не постраждав, затримки руху не було.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі