Конфлікт між Генштабом та Офісом Президента вигадано російськими силами ІПСО – Маляр

В інформаційному просторі України поширюється наратив, покликаний послабити військовий потенціал. Він розроблений російськими силами інформаційно-психологічних операцій. Про це заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Близько 13 тисяч білорусів погодились воювати проти України – Генштаб

“Йдеться про вигаданий ворожими підрозділами ІПСО міфічний конфлікт між вищими органами військово-політичного керівництва, а саме протистояння Генерального штабу Збройних Сил України з Офісом Президента та Міністерством оборони. Як правило, цей наратив розповсюджується в telegram-каналах та ЗМІ, втім не лише російських. Цей наратив підхоплюють і деякі українські ресурси та спікери”, – заявила Маляр.

За її словами, рашисти намагаються спровокувати розкол серед воєнно-політичного керівництва країни. Це послабить нашу оборону та полегшить їм атаки на Україну.

“Ми помстимося за кожного побратима”: Залужний відреагував на звірства росіян

Нагадаємо, раніше низка українських видань поширила інформацію про нібито заплановане звільнення головкому ЗСУ Валерія Залужного. При цьому всі посилаються на “анонімні джерела”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі