Конфлікт між Куницьким і Тищенко: в мережі з’явилося відео

Обраний в Харкові нардеп Олександр Куницький звинуватив у нападі свого колегу Миколу Тищенка. Представники “Слуги народу” обмінялися взаємними претензіями в їдальні Верховної Ради. Відео інциденту zpsanek опублікував на своїй сторінці в YouTube.

У Харкові помічник нардепа Куницького відкрив стрілянину на стоянці та поранив чоловіка

За словами Куницького, Тищенко звинуватив його в публікації “замовної статті” про корупцію в морській галузі. Колишній блогер також послався на розслідування Bigus.info, де Тищенко фігурує в досить непривабливій ролі.

Відео починається з того, що власник ресторану “Велюр” вибиває телефон з рук свого колеги по фракції. Однак Куницький не здається і наздоганяє Тищенко в їдальні. Потім між нардепами починається перепалка.

“Коля, що ти твориш? Коля, що ти чудиш?” – запитує Куницький.

“Що? Не ображай мене, будь ласка” – відповідає Тищенко.

“Що ти телефон б’єш, що ти б’єш мене? Ти що, хворий?” – обурюється zpsanek.

“Не лайтеся, будь ласка”, – говорить Тищенко і намагається піти від опонента.

Потім Куницький нагадує колезі, що його дії були зняті на відео та припиняє зйомку.

 

 

Нагадаємо, раніше обраний в Харкові нардеп став одним з головних прогульників парламенту в травні. За підрахунками аналітиків, 16 парламентаріїв проігнорували засідання та жодного разу не з’явилися в залі. Серед них виявилися двоє харків’ян: обранець від президентської партії “Слуга народу” Олександр Куницький і позафракційний депутат Юлія Світлична. Однак ексголова ХОДА не була на сесіях з поважної причини – в червні після важкої хвороби померла її мати, а сама депутатка народила хлопчика.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі