Конфлікт в “Болеро”: дії поліцейських кваліфікували як “хуліганство”

У Харкові відкрили кримінальне провадження за фактом конфлікту в нічному клубі “Болеро”. Дії силовиків кваліфікували за статтею 296 КК України (“хуліганство”). Про це повідомив прессекретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

Бійка в парку Горького: хлопець потрапив до лікарні зі струсом мозку і переломом

Нагадаємо, бійка в закладі на проспекті Ювілейному трапилася на вихідних. У конфлікті виявилися замішані співробітники Департаменту стратегічних розслідувань, один з яких побив чоловіка на очах у інших відвідувачів, після чого спокійно покинув нічний клуб. Тепер всі обставини інциденту з’ясовуватимуть Державне бюро розслідувань і прокуратура.

 

 

Раніше в Харківській області вручили підозру підполковнику поліції. За даними слідства, в листопаді 2019 року в регіоні сталося вбивство. На місце НП виїжджала слідчо-оперативна група. Під час спілкування зі свідками підполковник поліції дізнався, що загиблий товаришував з одним з місцевих жителів. Бажаючи скоріше розкрити злочин, правоохоронець з колегами в той же день приїхав додому до чоловіка. Застав господаря будинку сплячим, поліцейський почав бити його дерев’яними кийком, після почав душити подушкою, вибиваючи з жертви визнання.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі