Куп’янські рятувальники визволили мешканців п’ятиповерхівки, яких заблокував у будинку російський снаряд

Учора, 11 грудня, о 18:10 рятувальники Куп’янщини виїхали на гасіння пожежі, яку спричинив ворог своїм обстрілом. Вона виникла у місті Куп’янську на вулиці Сватівській.

Як повідомили у пресслужбі облуправління ДСНС, снаряд влучив на приватне подвір’я. Там зайнялась господарча споруда на площі 70 кв. м. На щастя, обійшлось без жертв та постраждалих.

Вогнеборці ліквідували пожежу внаслідок обстрілів на Куп’янщині (Фото)

На місці працювали 2 оперативних відділення ДСНС у складі 2-х одиниць техніки та 10-ти чоловік особового складу. Рятувальники приборкали вогонь о 20:13.

О 21:43 куп’янські рятувальники виїхали для надання допомоги мешканцям житлової п’ятиповерхівки, які опинились заблокованими у своєму під’їзді внаслідок вибуху ворожого снаряду. Вхідні двері до під’їзду отримали деформацію, яка не дозволяла їх відчинити. Тож надзвичайники за допомогою спецзасобів деблокували їх, надавши можливість людям вийти.

За даними голови ХОВа Олега Синєгубова, минулої доби артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 19 населених пунктів Харківщини, зокрема: Охрімівка, Вовчанськ, Бударки Чугуївського району, Плетенівка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка і Берестове Куп’янського району. ЗСУ відбили 4 атаки ворога в районах Синьківки та північно-західніше Петропавлівки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі