У Харківській області магазини оштрафували за продаж російських цукерок

На Харківщині провели інспекційні перевірки у магазинах, які займаються торгівлею кондитерськими виробами. У результаті з продажу зняли дев’ять видів російських цукерок. Про це повідомили в обласному управлінні Держпродспоживслужби.

Через Харків до Росії намагалися провезти 20 тонн сала

Перевіряючі знайшли продукцію з Чебоксар (АКконд), Старого Оскола та Москви (“Червоний Жовтень”, фабрика “Перемога”), а також вироблену кондитерським концерном “Бабаєвський”. На суб’єкти господарювання наклали штрафи.

“Ця продукція завозиться та реалізується на території України незаконно. Підтвердити її якість та безпеку неможливо. Дуже дивно, що досі, незважаючи на збройну агресію, у когось вистачає совісті порушувати цю норму закону”, – заявила голова Держпродспоживслужби України Владислава Магалецька. 

У Харкові чоловіка задули перцевим балончиком через куртку “СРСР”

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ викрили злочинну групу, учасники якої постачали комплектуючі на оборонні підприємства стани-агресора. Силовики з’ясували, що вони скуповували комплектуючі для авіаційної, танкобудівної та радіоелектронної техніки на вторинному ринку у приватних комерсантів. Після цього вивозили деталі до Росії та передавали місцевим оборонним підприємствам через посередника. Співробітники спецслужби запобігли спробі незаконно переправити до РФ партію військових товарів вартістю понад $100 тисяч.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі