“Куратора” Харківської області від президентської партії внесли до списку “Миротворця”

Експрикордонника та члена політради “Слуги народу” Вадима Слюсарєва внесли до списку “миротворця”. Його звинувачують у свідомому порушенні українського кордону при відвідуванні окупованого Криму.

Одіозний експрикордонник Слюсарєв отримав посаду в Офісі президента

Раніше журналіст Юрій Бутусов опублікував інформацію про те, що представник Зе! Команди неодноразово літав у РФ, в тому числі в Москву. За даними головного редактора “Цензор.нет”, на рахунку Слюсарєва також відвідування тимчасово окупованих територій. У 2018 році він бував в Криму п’ять разів, у 2017 – чотири. Журналіст звернувся до СБУ з проханням перевірити ці відомості.

Тепер дані колишнього прикордонника внесли на “Миротворець”. Центр просить розглядати цю публікацію як заяву про правопорушення.

original-1.jpg
Фото: Цензор.нет

Нагадаємо, до Революції гідності Слюсарєв був помічником нардепа від “Партії регіонів”, сина генпрокурора Віктора Пшонки – Артема. В результаті – дослужився до посади керівника Внутрішньої безпеки Східного регіонального управління ДПСУ. За інформацією “Антикорупційного блоку учасників АТО”, зараз колишній прикордонник володіє фірмами з мільйонним статутним капіталом. Влітку минулого року ЗМІ з’ясували, що ряд мажоритарників (в тому числі – ексглава ХОДА Олексій Кучер) пов’язані зі Слюсарєвим.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі