“Лада” зіткнулася з бензовозом: загинув чоловік

У Харкові на проспекті Гагаріна біля будівельного гіпермаркету “Епіцентр” сталася смертельна аварія. Жертвою зіткнення став чоловік 1986 року народження. Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

За їх словами, легковик на великій швидкості заїхав під бензовоз. В результаті передню частину машини сильно зім’яло, а водій отримав травми, несумісні з життям.

У Харківській області сталася смертельна ДТП

В оперативному зведенні ХОДА підтвердили інформацію про те, що трапилося. ДТП за участю автомобіля “Лада Калина” та бензовоза сталася вчора о 01:00 на проспекті Гагаріна. Водій першої машини загинув на місці. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”).

photo_2021-09-15_01-38-22.jpg

Фото: Автомобільний Харків

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова дитина потрапила під колеса Volkswagen. За даними правоохоронців, ДТП сталося вранці 12 вересня на вулиці Сумській. Дитина була без супроводу дорослих і несподівано вибігла на дорогу, де потрапила під колеса Volkswagen. Хлопчика з незначними травмами доставили в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі