Літак зіткнувся з птахом: SkyUp пояснив 17-годинну затримку рейсу з Батумі

Рейс PQ 424 приземлився в Харкові близько 16:00. Про це свідчать дані онлайн-табло місцевого аеропорту.

Як повідомляє “Суспільне. Харків”, літак повинен був вилетіти з Грузії 21 липня о 21:00, проте рейс перенесли. Як повідомила ЗМІ у відповідь на інформаційний запит PR-менеджер компанії SkyUp Наталія Калениченко, причиною затримки стала птиця, яка потрапила у двигун при посадці в Батумі.

Рейс з Харкова в Бодрум повернувся після зльоту через пташку

“Було прийнято рішення негайно направити літак на детальний техогляд в аеропорту. Фахівці усунули незначні наслідки ситуації, – йдеться у відповіді. – Після узгодження з Boeing літак повинен був зробити виліт 22 липня 06:30. Однак після консультацій було вирішено провести додатковий техогляд з метою забезпечення максимальної безпеки”.

У результаті затримка склала понад 17 годин. Як повідомили в компанії, весь цей час пасажири отримували sms-повідомлення з інформацією про всі зміни. Водночас, “Суспільному” мандрівники поскаржилися на погану комунікацію та заявили, що в готель їх заселили тільки після скандалу.

У Харківському аеропорту не вистачило місць пасажирам до Анталії

Нагадаємо, раніше в харківському аеропорту через погоду скасували три рейси. Літак з Варшави повинен був приземлитися о 13:50, проте його відправили до Польщі. Рейс зі Стамбула замість посадки о 15:00 також повернувся в країну, з якої він вилетів. Крім того, рейс Харків – Варшава, який повинен був відправитися з нашого міста сьогодні о 14:30, спочатку затримали на 10 хвилин, а потім скасували. За словами представників аеропорту, причиною стали погодні умови.

Коментарі