Військова з Харківської області, в яку вистрілив товариш по службі, почувається краще

Солдат Нацгвардії Жанна Шарова йде на поправку. Поранена військовослужбовець вже трохи розмовляє, рухає кінцівками та головою. Про це розповіла Newsroom мати 22-річної дівчини Неля Шарова.

Затриманий у Дніпрі 20-річний строковик розповів про вбивство товаришів по службі та втечу (Відео)

За її словами, самостійно приймати їжу Жанна поки не може, їй вводять поживні речовини внутрішньовенно.

Неля Шарова також розповіла, що військові оплачують їй проживання в готельному номері в Дніпрі та щодня возять в її лікарню. Жінка подякувала землякам з Сахновщинського району та іншим небайдужим українцям, які їй допомагають.

Як повідомив головлікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені І. Мечникова Сергій Риженко, Жанна після вогнепального поранення втратила близько трьох літрів крові, та завдяки донорам їй влили понад 4 літри крові. Попри те, що куля практично повністю зруйнувала хребет, дівчина вже добре рухає ногами. Вона поки залишається в реанімації.

“У своєму пості я написав, що майбутнє у Жанни туманне. Сьогодні я поспілкувався з нею і бачу, що все у неї має бути добре”, — сказав Сергій Риженко.

За його словами, у всіх поранених військових позитивна динаміка, до всіх приїжджають близькі люди.

“Міг піти в самоволку, але не розстрілювати 10 осіб”, — Геращенко про трагедію в Дніпрі

Нагадаємо, в ніч на 27 січня військовослужбовець Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі та цивільних осіб. Загинули п’ятеро людей, стільки ж – отримали поранення. Серед постраждалих опинилася уродженка Харківської області 22-річна Жанна Шарова, яка служить в Національній гвардії в Дніпрі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі