У Харківській області рятувальники дві години гасили пожежу в житловому будинку

НП сталася в Куп’янському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в селі Підсереднє надійшов на спецлінію 9 листопада о 04:45. До місця пожежі направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття вогнем був охоплений дах житлового будинку. Площа пожежі склала 90 квадратних метрів.

У будинку на Холодній горі спалахнула пожежа: мешканців евакуювали

О 06:40 рятувальникам вдалося ліквідувати полум’я. Жертв та постраждалих в результаті інциденту немає. За попередньою інформацією, причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

091121-10.jpeg

 

Під Харковом на автозаправці вибухнув газ (Відео)

Нагадаємо, раніше на Салтівці рятувальники евакуювали мешканців з багатоповерхівки. Дзвінок про загоряння в дев’ятиповерховому будинку на ювілейному проспекті, 34 надійшов на пульт рятувальників 18 жовтня. З’ясувалося, що в приміщенні сміттєзбірника на першому поверсі горіло сміття. Площа загоряння склала всього п’ять квадратних метрів, але під’їзд затягнуло їдким димом. Рятувальники вивели на вулицю чотирьох дорослих і одну дитину.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі