Майор ДСНС побив підлеглого на роботі: суд виніс вирок

Печенізький районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про перевищення повноважень у місцевому секторі ДСНС. Фігурант не визнав своєї провини. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Чоловік виштовхав кохану з ліжка та зламав їй таз: суд виніс вирок

Інцидент стався 6 березня 2017 року. Між начальником та підлеглим сталася сварка з приводу виконання робочих обов’язків. Майор ДСНС підійшов до лейтенанта та вдарив його в ніс, а коли той впав — наніс ще один удар у скроню. Пізніше у потерпілого діагностували забій.

В ході розгляду уродженець Чугуївського району не визнав своєї провини та відмовився від давання свідчень. За словами потерпілого, конфлікт стався через те, що він просив начальника звертатися до нього на “Ви”.

Уродженець РФ вбив знайомого пляшкою з-під шампанського: суд виніс вирок

Колишнього рятувальника визнали винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Його засудили до 100 годин громадських робіт, але звільнили від покарання за термінами давності.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі