Машина сіла днищем на сніг: під Харковом рятувальники допомогли медикам дістатися до пацієнта (Відео)

Інцидент стався в селі Хорошево Харківського району. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

У Харкові сталася пожежа на території заводу

За даними рятувальників, 8 лютого близько 03:00 на спецлінію надійшов сигнал про те, що на вулиці Сонячній, 2 автомобіль швидкої допомоги Peugeot, який їхав до пацієнта на виклик, сів днищем на сніг та застряг.

Під час пожежі в Харкові врятували 90-річну жінку

До місця НП направили бригаду рятувальників на автомобілі підвищеної прохідності. Прибувши в село, бійці ДСНС відбуксирували машину швидкої допомоги на безпечну ділянку дороги, після чого медики продовжили рух самостійно.

Нагадаємо, раніше харківські рятувальники нагородили 16-річного школяра з села друга Старовірівка Красноградського району та його сусіда, які врятували з пожежі дітей. НП сталася вночі 25 грудня. 16-річний юнак прокинувся першим, розбудив бабусю, 13-річну сестру та 9-річного хлопчика, який прийшов у гості, і вивів їх на вулицю. Однак у будинку залишався 8-річний братик, якого хлопець не зміг відшукати. Сусід Василь Чередниченко тричі заходив в палаючий будинок, щоб відшукати хлопчика, та знайшов його без свідомості під ліжком. На вулиці дитина прийшла до тями, після чого всіх врятованих госпіталізували в лікарню з отруєнням чадним газом.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі