Місця для велосипедів та ергономічні крісла: з Харкова запустили нову електричку

Сьогодні у свій перший рейс вирушив інклюзивний електропоїзд сполученням Харків-Бахмут. Він курсуватиме шість днів на тиждень — крім вівторка. Про це розповіли на сторінці “Укрзалізниці” у Facebook.

З Харкова запускають новий потяг “Слобожанський Експрес”

Від звичайних електричок склад відрізняється ергономічними кріслами, сучасним освітленням, а також системами звукового та візуального оповіщення пасажирів. Крім того, вагони пристосували для людей з обмеженими можливостями та перевезення велосипедів.

Фото: Укрзалізниця

З Харкова електричка відправлятиметься о 09:22, а в Бахмут вона приїде о 13:57. У зворотному напрямку склад висунеться о 14:45 та прибуде в наше місто о 19:25. Він буде проїжджати Ізюм, Святогірськ, Лиман та Сіверськ.

Фото: Укрзалізниця

Нагадаємо, раніше в Харківському аеропорту спростували інформацію про скасування рейсів. З нашого міста курсують літаки в Київ, Стамбул, Марса-Алам, Будапешт, Гданськ та Берлін. Разом з тим, компанія Wizz Air перенесла запуск нових рейсів на більш пізній термін.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі