“Жоден рейс не скасували”, — у Харківському аеропорту відповіли на панічні чутки

У Харківському аеропорту не підтвердили інформацію про скасування авіаперельотів через можливу агресію РФ. Зниження кількості рейсів пояснили “мертвим сезоном” в лютому. Про це розповіли в пресцентрі повітряної гавані.

З Харкова стали літати частіше, ніж до карантину

Нагадаємо, вчора нардеп Олексій Гончаренко заявив, що британська компанія припиняє страхування лайнерів над Україною. У зв’язку з цим, припустив парламентарій, можуть виникнути проблеми з авіасполученням.

Незабаром Міністерство інфраструктури спростувало інформацію про можливе закриття повітряного простору над Україною.

Скриншот: www.flightradar24.com

У Харківському аеропорту повідомили, що жоден рейс скасований не був. Сьогодні з нашого міста вилетять лайнери в Київ та Стамбул, а завтра — до них додадуться перельоти в Шарм-ель-Шейх, Ларнаку, Марсу-Алам та Тель-Авів.

“Аеропорт працює в штатному режимі. Жоден рейс від нас не скасували. А загальне зниження їх кількості пояснюється тим, що в лютому “низький сезон”,” — розповіла прессекретар Аліна Печериця.

У ЗМІ повідомили, хто з українських бізнесменів полетів з країни

Нагадаємо, раніше літак Sky Up замість Києва сів у Кишиневі. Лізингодавець повідомив авіакомпанії про заборону на вліт літака з бортовим номером UR-SQO в повітряний простір України. Авіакомпанія зуміла домовитися про посадку літака в найближчому до території України аеропорту – Кишиневі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі