Олександра Ярославського помітили на кордоні України та Словаччини — ЗМІ

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський , який виїхав із країни за два тижні до повномасштабної війни, перетнув кордон України. Про це 12 липня повідомило видання “Українська правда” з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію

Повідомляється, що Ярославський прибув до пункту пропуску “Малий Березний” на кордоні зі Словаччиною. Відомо також, що Офіс генпрокурора підготував повістки на 18, 19 та 20 липня, якими бізнесмена планують викликати на допит як свідка у справі про ДТП, яка сталася за день до його від’їзду за кордон.

Олександр Ярославський розповів, коли повернеться до України

Нагадаємо, аварія на трасі Київ – Харків – Довжанський сталася вночі 9 лютого. На місці загинув раніше засуджений чоловік. Пізніше з’явилася інформація про те, що в ДТП взяв участь кортеж Олександра Ярославського. Сам бізнесмен наступного дня вирушив до Лондона, де планував зустріч із близькими. За підозрою у скоєнні аварії спочатку затримали водія компанії Ярославського, але в суді чоловіка відпустили, оскільки слідчі надали докази, що в момент аварії він перебував в іншому місці.

Коментарі