На харківських автозаправках виявили контрафактне паливо з Росії

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби України. Силовики Харківської області провели ряд обшуків на підприємствах з виробництва пального. Правоохоронці виявили скраплений газ, який завезли в Україну з Російської Федерації для незаконної переробки та нелегального продажу. Всього оперативники вилучили обладнання на 58 мільйонів гривень.

Харківські прикордонники затримали підлітка, який пішки йшов до батька в Москву

Під час рейду по харківським АЗС правоохоронці також виявили та вилучили понад 18 тисяч літрів контрафактного газу на суму 323 тисячі гривень, а також газове обладнання, фінансову документацію, яка підтверджує незаконну діяльність.

news_20210923_091625_1632377785.jpg

news_20210923_091636_1632377796.jpg

 

У Харківській області через кордон з РФ перекинули ящик з доларами й електроприладом

Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили співробітників одного з ЗВО міста, які допомагали іноземцям отримати документи на проживання в Україні. За даними слідчих, сумнівну схему легалізації іноземців налагодило керівництво навчального закладу спільно з фірмами-контрактерами. У приміщенні ЗВО виділили окреме приміщення для посередників, до яких зверталися іноземці. При цьому студенти інших держав переплачували 1000 доларів за суму, яку вносили за контрактне навчання. Правоохоронці з’ясували, що співробітники вузу підробляли дати вступної співбесіди та наказів про зарахування іноземців. У приміщеннях університету провели обшуки та вилучили документацію, комп’ютери телефони, чорнові записи про прийом грошей у студентів-іноземців і 10 тисяч доларів.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі