На ХТЗ харків’янин зарізав свого брата-близнюка – поліція

У Харкові силовики затримали 46-річного чоловіка, підозрюваного в розправі над братом. Від отриманого поранення потерпілий помер. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові під час затримання поранили поліцейського

За даними слідства, компанія з п’яти осіб пиячила в приватному будинку на вулиці Станкової. Під час застілля між братами 1975 року народження спалахнула сварка, яка переросла в бійку. В результаті один з близнюків схопив ніж і вдарив другого. Поранення виявилося смертельним.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група, а також керівництво місцевого райвідділу. Силовики відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”). Підозрюваного затримали, якщо його вина буде доведена, чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

3.jpg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок рецидивісту, який задушив свого знайомого. За даними слідства, між двома чоловіками сталася сварка. Причиною конфлікту стали ревнощі харків’янина до свого товариша, у якого раніше були відносини з його цивільною дружиною. Фігурант задушив жертву за допомогою ременя дорожньої сумки. За словами обвинуваченого, під час спільного вживання алкоголю співрозмовник кілька разів принизив його гідність. Чоловік просив товариша змінити тему й не обговорювати його цивільну дружину, але той не послухав. За умисне вбивство суд засудив жителя Харкова до дев’яти років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі