На Окружній фура врізалася в “Славуту”: водій помер у лікарні

У Харкові правоохоронці розслідують обставини аварії на Окружній дорозі. Жертвою зіткнення став 74-річний чоловік, який перебував перед своєю машиною. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

У Харкові зіткнулися Daewoo та Renault: двоє людей у лікарні

Сьогодні вранці вантажівка DAF їхала по Окружній у бік вулиці Академіка Павлова. О 06:20 на 494-му кілометрі дороги фура врізалася в ЗАЗ “Славута”, який стояв біля узбіччя. Водій легковика в цей час був не в салоні, а перед автомобілем. Пенсіонера доставили в лікарню, проте врятувати його не вдалося.

Обставини події зараз уточнюють правоохоронці. Інформацію про аварію зареєстрували в Журналі єдиного обліку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

4.jpeg

Фото: ГУ НП в Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харкові в районі авторинку “Лоск” зіткнулися мікроавтобус та ВАЗ-21099. Від удару обидва автомобілі злетіли з дороги в кювет, а мікроавтобус ще й перекинувся. Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів Newsroom, що врятувати водія легковика не вдалося – від отриманих травм він загинув на місці аварії. Чоловікові було 75 років.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі