Вогонь охопив 500 квадратних метрів: у центрі Харкова палав житловий будинок

У Харкові рятувальники всю ніч гасили пожежу на вулиці Культури, 10. З будівлі евакуювали та вивели на свіже повітря 13 осіб. Подробиці того, що сталося повідомили в оперативному зведенні ДСНС.

Першими інформацію про масштабне загоряння в центрі міста оприлюднили користувачі соцмереж. У кількох Telegram-каналах з’явилися фото та відео з місця подій. Очевидці стверджували, що на місці НП працює близько 20 екіпажів рятувальників, а проїзд до вогнища пожежі ускладнений через безладно припарковані машини.

У ДСНС повідомили, що виклик на вулицю культури надійшов вчора о 00:38. У житловому будинку палав дах, Загальна площа загоряння склала 500 квадратних метрів. Полум’я також поширилося на дерев’яні перекриття в трьох квартирах на шостому поверсі. О 03:42 пожежу вдалося локалізувати, зараз рятувальники розбирають конструктивні елементи будівлі та займаються остаточною ліквідацією вогнищ загоряння. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав.

 

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі