На Олексіївці вночі згоріли дві машини

У Шевченківському районі Харкова рятувальники загасили два автомобілі. Легковики загорілися сьогодні вночі у дворі дев’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Перемоги. Відеозапис пожежі був опублікований у міському Telegram-каналі ХХ.

У Харківському районі вночі загорілися два автомобілі

У пресслужбі обласного управління ДСНС підтвердили інформацію про подію. Виклик надійшов на гарячу лінію о 01:51, на місце події виїжджали два екіпажі рятувальників. У дворі багатоповерхівки палали автомобілі Hyundai Sonata та ВАЗ-2109. О 2:07 пожежники зупинили поширення вогню, а о 2:54 – повністю загасили машини. В результаті пригоди ніхто не постраждав. Причину займання наразі встановлюють експерти.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харкові через пожежу на СТО постраждали три машини. НС на проспекті Людвіка Свободи відбулося вночі 30 червня. На місце події виїжджали два екіпажі пожежників. До моменту їх прибуття в одному з боксів горіли покришки й обладнання. Там же знаходилися три машини – Mercedes GL350, Renault Laguna та BMW 328і. Уже о 4:33 бійці ДСНС зупинили поширення вогню, а о 05:10 – повністю загасили пожежу. Автомобілі отримали незначні пошкодження.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі