У Харківській області рятувальники витягли зі снігового замету швидку, яка везла чотирирічну пацієнтку (Фото)

Інцидент стався в Куп’янському районі. Про це сьогодні повідомили в регіональній ДСНС.

За даними рятувальників, 27 січня о 16:05 на спецлінію надійшов сигнал про те, що біля села Подоли автомобіль швидкої допомоги Peugeot, який перевозив чотирирічну пацієнтку, застряг у сніговому заметі. У дівчинки був сильний жар.

Під Харковом у вогні загинули бабуся та дев’ятирічна внучка (Фото)

До місця НП екстрено направили бригаду рятувальників на автоцистерні з підвищеною прохідністю. Прибувши на місце, співробітники ДСНС відбуксирували машину медиків на розчищену ділянку дороги, після чого лікарі доставили дитину в лікарню.

У Харкові вночі біля автомийки горіли два автомобілі

Нагадаємо, раніше в головному корпусі ХНУ імені Каразіна сталося загоряння в підсобному приміщенні, розташованому на напівповерх між першим та другим поверхами. На місце події прибули вісім відділень на автоцистернах, автомобіль першої допомоги, машина газодимозахисної служби та чотири автодрабини, дві з яких довжиною 50 метрів. Всього було задіяно півсотні рятувальників.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі