На Салтівці відключать опалення та гарячу воду

У п’ятницю, 14 січня, частина споживачів Московського району з 9:00 до 21:00 залишаться без тепла та гарячої води. Відключення відбудуться в шести житлових будинках та одному відомстві на території, обмеженій вулицями Гвардійців Широнінців та Бучми. Як повідомили в КП “Харківські теплові мережі”, це пов’язано з ремонтними роботами по вулиці Гвардійців Широнінців, 28/64.

“Люди роками не отримують воду”: харків’янка попросила Кернеса провести водогін

Як писав Newsroom, завтра також відключать теплопостачання на Олексіївці. Опалення не буде в 151 житловому будинку, дев’яти дитячих садках, семи школах і трьох лікувальних установах на території, обмеженій вулицею Ахсарова, проспектами Людвіга Свободи, Перемоги та вулицею Архітекторів. Подачу тепла обіцяють відновити до 23:00.

“Венеція” на Павловому Полі: у Харкові сталася масштабна аварія на водогоні (Відео)

Нагадаємо, 11 січня через порив на зовнішніх мережах водопостачання було тимчасово зупинено рух поїздів на ділянці Холодногірсько-заводської лінії Харківського метрополітену. Виявилося, що стався порив водопроводу холодної води діаметром 500 міліметрів, і вода через вентиляційні шахти стала потрапляти в тунель підземки. На водогоні розпочалися ремонтні роботи.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі