На сайті Харківського зоопарку запрацювала форма онлайн реєстрації

Тепер харків’яни зможуть самостійно записатися на безплатну екскурсію. Про це 2 вересня повідомили в зоопарку.

Зареєструватися та отримати запрошення в зоопарк можна онлайн і офлайн. Щоб отримати квиток не виходячи з дому, необхідно зайти на сайт Харківського зоопарку, натиснути кнопку “отримати запрошення” і пройти реєстрацію в спецформі. Для цього необхідно ввести ідентифікаційний номер, телефон і дату народження. Після цього система попросить пройти SMS-верифікацію. Після успішного підтвердження, можна вибрати зручну дату та час для екскурсії. Квиток з QR-кодом необхідно буде просканувати на турнікеті біля входу у звіринець. Newsroom намагався перевірити сервіс, проте система видає помилку.

snimok_ekrana_ot_2021-09-02_17-45-59.png

Зареєструватися офлайн можна в терміналах самообслуговування біля входу в зоопарк. Процедура така ж. У зоопарку нагадали, що діти до 14 років можуть відвідувати зоопарк без попередньої реєстрації.

У Харкові фейкові акаунти зоопарку в соцмережах розігрують запрошення

Раніше Newsroom писав, що харків’яни продавали безплатно запрошення в зоопарк. На одному з популярних сайтів оголошень з’явилося кілька повідомлень про продаж квитків. Користувач, зареєстрований під ніком Dima, пропонував придбати три квитки на 31 серпня за 2500 гривень. Аналогічне оголошення опублікувала дівчина, що представилася Анною. Продавчиня виставила на продаж два квитки в зоопарк на 11 вересня за 350 гривень.

Коментарі