Замість гуманітарної допомоги – сумки Louis Vuitton: сина чиновника із Харківської області помітили на українському кордоні (Фото)

Син голови Красноградської райдержадміністрації Харківської області Олександр Войтенко 12 вересня був помічений на пропускному пункті Тисабеч на кордоні з Угорщиною. Про це 20 жовтня на своїй Facebook-сторінці розповів журналіст “Української правди” Михайло Ткач.

За його словами, митники прочитали новини та впізнали “модника”, який стверджує, що виїжджав з України “за гуманітарною допомогою для батальйону”.

Депутати від ОПЗЖ: хто з харків’ян відсиджується під час війни у Монако (Відео)

Співробітники ДПСУ передали журналісту “Української правди” фото Олександра Войтенка в компанії супутниці. На молодих людей звернули увагу, коли вони перебували на території пункту огляду особистих речей громадян, які в’їжджають в Україну.

“Митники кажуть, що звернули увагу на чоловіка на новому Mercedes-Maybach. Він оформлював такс фрі на речі на десятки тисяч доларів і сфотографували його на згадку. Сумки Louis Vuitton та інші дуже необхідні для військових речі. Якого саме бренду бронежилет на фото не видно”, – написав журналіст.

За словами митників, опинившись на українській стороні кордону, на території КПП “Вилок”, Олександр Войтенко речі не розмитнював і ввіз їх в Україну як свої.

Батальйон “Монако”-2: кого з багатих харків’ян під час війни помітили на елітному курорті

Нагадаємо, Mercedes-Maybach на харківських номерах був помічений серед інших автомобілів українців у Монако. Автомобіль зареєстровано на приватне сільськогосподарське підприємство Валківського району. Керівником цієї компанії є син голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка Олександр Войтенко.

За словами підприємця, авто було придбано для підприємства до війни, а цього року доставлене до України та зареєстроване. Войтенко стверджує, що “виїжджав на кілька днів офіційно за гуманітарною допомогою для батальйону та щодо експорту сільгосппродукції”.

Коментарі