На слизькій дорозі в Харкові застрягла машина з киснем для лікарні

Харківські рятувальники двічі виїжджали на допомогу водіям, які застрягли через негоду. Про це 3 лютого повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Перший інцидент стався вчора вдень на вулиці Калініна, 4. Вантажівка Renault не могла виїхати зі слизької ділянки дороги. У підсумку машину довелося буксирувати рятувальникам.

У Харкові п’яний водій застряг у легковику на трамвайних коліях — поліція

Крім того, о 20:08 бійці ДСНС отримали виклик на вулицю Клочківську. Там застрягла фура, яка везла кисень для лікарні. Два екіпажі рятувальників витягли Volvo на чисту ділянку дороги.

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Московському районі стався схожий інцидент. 29 грудня на вулиці Автогенній потрапила в сніговий замет вантажівка Volvo. Вона везла цистерну з киснем для Харківської міської лікарні №22. За допомогою тросів та лебідки співробітники ДСНС витягли фуру з замету, після чого вантажівка вирушила до місця призначення.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі