Намагалися підключити газ: у Харківській області знайшли загиблу пару

У місті Куп’янськ Харківської області знайшли трупи чоловіка та жінки. За попередньою інформацією, вони надихалися чадним газом. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

Інцидент стався вчора вранці на вулиці Рівненській. О 08:28 у приватному будинку виявили тіло чоловіка 1975 року народження та його 44-річної подруги. Як з’ясувалося, напередодні в приміщенні проводили самовільні роботи по підключенню до газопостачання. Зараз силовики встановлюють всі обставини трагедії, а також точну причину смерті пари.

Подробиці пожежі на території заводу: вибух повністю зруйнував металевий ангар

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловік отруївся чадним газом. Про подію в поліцію повідомила невістка загиблого. За даними силовиків, чоловік перебував у закритій господарській будівлі. У приміщенні було жарко через включену піч. За попередніми даними, причиною смерті чоловіка, 1948 року народження стало отруєння чадним газом.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі