Намагався підкупити поліцейського і повернути авто: у Харківській області затримали 26-річного хлопця

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

Співробітники патрульної поліції 9 грудня в Балаклії зупинили автомобіль, яким керував 26-річний уродженець Краматорська. Під час спілкування правоохоронці з’ясували, що у 2020 році суд на 10 років позбавив його водійських прав. Відносно порушника копи склали протокол і вилучили машину. Щоб повернути транспортний засіб чоловік запропонував поліцейським хабар.

Ексчиновницю міськради визнали невинною в отриманні хабаря

За даним фактом 14 грудня слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 369 (“хабар”) КК України. 26-річного уродженця Краматорська затримали. Наразі вирішується питання про вручення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

У Харківській області зняли на камеру, як прикордоннику дають хабар

Нагадаємо, раніше в Харкові попався на хабарі співробітник одного з підрозділів ДСНС в Харківській області. За даними слідства, пожежний вимагав від підприємця 20 тисяч гривень за те, щоб “закрити очі” на порушення пожежної безпеки, виявлені в торгово-офісній будівлі на вулиці Університетській.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі