Намагався зав’язати знайомство у спортшколі: у Харкові чоловіка підозрюють у розбещенні неповнолітніх

Поліцію в спортивну школу викликав батько школярки. Про це 8 лютого повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Напередодні до чергової частини Харківського райуправління поліції № 3 надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік пристає до 15-річної дівчини в холі спортивного закладу. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що правоохоронців викликав батько школярки. Чоловік повідомив, що кілька днів 47-річний незнайомець підходив до його дочки та намагався зав’язати знайомство.

Дані внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 156 (“розбещення неповнолітніх”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення. Розслідування триває.

У Харкові поліцейські затримали чоловіка за розбещення школярок

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що педофіла з Харкова засудили до восьми років тюремного ув’язнення. У прокуратурі розповіли, що першою жертвою зловмисника став семирічний школяр. Інцидент стався влітку 2016 року. Чоловік познайомився з дитиною біля навчального закладу. Маніяк з’ясував, що хлопчик з багатодітної малозабезпеченої сім’ї. Обіцяючи допомогти матеріально, харків’янин став запрошувати неповнолітнього в гості. За словами самої дитини, новий знайомий чіпав його, змушував дивитися фільми для дорослих та намагався зняти з нього одяг. Через півроку педофіл познайомився з молодшим братом своєї першої жертви. Діяв чоловік за старою схемою, А за мовчання обом хлопчикам добре платив.

Коментарі