Напад на журналістку: поліція через півроку вирішила оголосити підозру депутату від ОТЗЖ

31 серпня депутатці від ОТЗЖ Денису Штейману оголосили підозру за статтею 171 КК України (“перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”). При цьому напад з його участю відбувся пів року тому.

24 лютого співробітниця “Радіо Ізюм” вела відеозйомку сесії місцевої міськради. До неї підійшов агресивний представник “Опозиційної платформи – За життя” і почав кричати на журналістку в мегафон, а потім вихопив у жінки телефон і кинув його на стіл. 4 березня директор радіокомпанії звернулася в поліцію. Однак справа про перешкоджання журналістській діяльності відкрили тільки зараз. Фігуранту може загрожувати до трьох років обмеження волі.

 

 

Нагадаємо, раніше під час протестів у Білорусі постраждав фотокор родом з Харкова. Мстислав Чернов співпрацює з міжнародним інформагентством Associated Press. У серпні минулого року він постраждав, коли вів зйомку в центрі білоруської столиці. Хлопця відвезли в лікарню, за даними британського видання “Independent” він отримав струс мозку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі