Народний депутат з Харкова не вказав в декларації кредит у шекелях на 2,3 мільйона гривень

Дані про порушення у звіті нардепа Олександра Куницького оприлюднили на сайті НАПКА.

Як розповів заступник голови НАПКА Роман Сухоставець, з початку року співробітники агентства виявили 19 декларацій з ознаками кримінальних злочинів. У звітах чиновників і депутатів знайшли недостовірні відомості на 343 мільйони гривень.

Серед порушників виявився і народний депутат від партії “Слуга Народу” з Харкова Олександр Куницький. У його декларації виявили недостовірні відомості на суму понад два мільйони гривень.

Нардеп з Харкова купив нове авто й отримав понад півмільйона компенсації

“Декларант не вказав інформацію про фінансові зобов’язання в розмірі 303 тисячі шекелів. В еквіваленті національної валюти це 2,3 мільйона гривень”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Харкові Антимонопольний комітет України оштрафував два підприємства “Автоентерпрайз”. Фірмам закидають порушення законодавства про захист економічної конкуренції. ТОВ “Автоентерпрайз” виписали штраф у 34 тисячі гривень, а однойменним приватному підприємству – в 314 тисяч у національній валюті. За даними Антимонопольного комітету, обидві компанії в установлений законом термін подали неповну інформацію про свою роботу. Фірми належать підприємцеві Дмитру Никонову, який є помічником народного депутата від “Слуги народу” Олександра Куницького.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі