Найкращий бомбардир Першої ліги розповів, чому обрав “Металіст”

Гравець харківського клубу, який забив 14 голів у Першій лізі, розповів про свій трансфер та спілкування з генеральним директором Євгеном Красніковим. За словами форварда, спочатку він не хотів залишати Бразилію. Про це повідомляє видання “Спортарена”.

У “Металісті” назвали ТОП-5 головних досягнень футбольного сезону

“Женя Красніков так барвисто описав проєкт харківської команди, що ми віддали перевагу Металісту, попри пропозиції кількох провідних бразильських клубів. І оскільки я перебуваю зараз в хорошому футбольному віці, самий раз спробувати свої сили в європейському футболі”, — заявив Матеус Пейшото.

При цьому футболіст послався успішний досвід своїх попередників у Харкові — Дієго Соузи, Клейтона Шав’єра, Тайсона та Марлоса. Крім того, він висловив сподівання, що найближчим часом “Металіст” повернеться на високі позиції в українському футболі. Зараз “жовто-сині” лідирують у Першій лізі, відрив від найближчого конкурента, криворізького “Кривбасу”, становить 11 очок. Пейшоту з 14-ма точними ударами є найкращим бомбардиром дивізіону.

Харківський “Металіст” оштрафували на 50 тисяч за поведінку вболівальників

Нагадаємо, в жовтні про завершення кар’єри оголосив легендарний для Харкова захисник Папа Гуйє. Захисник “Металіста” подякував уболівальникам ФК за любов та підтримку. Папа Гуйє зазначив, що був радий працювати під керівництвом тренерів Мирона Маркевича та Віталія Кварцяного. 37-річний сенегалець раніше виступав на батьківщині за “Дуан”, а також за українські “Волинь”, “Металіст”, “Дніпро”, “Карпати” та “Дніпро-1”, російський “Ростов” та казахстанський “Актобе”. У складі “Металу” футболіст грав під номером 30.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі