Невістка Кернеса вибачилася за анекдот про бандерівців

Відповідний пост дружина Данила Привалова Юлія опублікувала українською мовою на сторінці свого бренду в Facebook.

Дівчина написала, що її пост в Instagram – це “вирвана з контексту ситуація” і тепер її втягують у “скандал”, в якому у неї немає бажання брати участі. Вона також зазначила, що завжди вважала себе патріотом України, її чоловік і дочка – українці і бізнес вона веде в Україні, а не там “де ринок побільше”.

Медаль почесного харків’янина за Кернеса отримали його сини

 

 

 

 

“Що стосується анекдоту, то я не переслідувала мети образити когось. Я приношу щирі вибачення, якщо це обурило чиїсь почуття. Але також хочу підкреслити: людину визначають не анекдоти, які вона розповідає. Людину визначає те, що вона робить, де вона живе і як вона живе. І тут ніхто не може мені дорікнути у браку патріотизму”, – написала Юлія Привалова.

Син Кернеса розповів про сестру колишнього мера Харкова

Нагадаємо, декількома днями раніше невістка покійного мера Харкова опублікувала неоднозначний жарт про бандерівців у соцмережах. Скріншот зі сторінки Юлії Привалової виклав в Facebook громадський діяч Сергій Стерненко. Дана публікація була гостро сприйнята користувачами соціальних мереж.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі