Нічні удари РФ по Харкову: пошкоджено житлові будинки та більше 25 авто, є травмовані (Фото)

З 3:00 до 3:30 ворог масовано атакував Харків ракетами.

Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, у Шевченківському районі зафіксовані влучання поблизу житлового кварталу. Пошкоджено заклад освіти, у будинках вибито шибки та вікна. Травмовано 36-річну жінку.

Внаслідок ракетного удару по Новобаварському району частково зруйновано триповерховий житловий будинок. Отримав поранення 25-річний житель, його госпіталізували до лікарні.

У місті також пошкоджено понад 25 приватних автівкок.

За попередніми даними, ворог атакував Харків ракетами типу С-300. Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції документують чергові воєнні злочини, вчинені представниками збройних сил РФ.

Як повідомив мер Харкова Ігор Терехов, у Шевченківському районі було пошкоджено три житлові будинки та електричну трансформаторну підстанцію.

По медичну допомогу звернулися два громадянина з травмами середньої тяжкості. Один із них відмовився від госпіталізації. 

«Мешканців пошкоджених будинків відселили. Крім того, ми були змушені злити систему опалення. Також є побоювання, що стався витік газу, тому чекаємо на газову службу. Будемо працювати над тим, щоб якнайшвидше закрити контури будинків та відновити опалення», – розповів Ігор Терехов.

Пошкодження також зафіксували в Холодногірському районі.

За даними голова ХОВА Олега Синєгубова, загалом цієї ночі ворог наніс 6 ракетних ударів по Харкову. 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі