“Ніхто не піде сухим”: у парку Горького відсвяткують “екватор літа”

У харківському парку Горького планують провести “водну битву” та пінну вечірку. Святкування “Екватора літа” відбудеться вже в цю суботу, 17 липня. Про це розповіли в пресслужбі комунального підприємства.

У Харкові після реконструкції відкрили Олімпійський фонтан

Свято розпочнеться зі спортивних змагань біля Колеса огляду. Всі охочі зможуть спробувати свої сили в аквадартсі, стрільбі у водному тирі та в дуелях на водяних помпах. З 13:00 для гостей парку проводитимуть різні конкурси, водночас почне курсувати поливна машина. Всього заплановано чотири “рейси” – крім зазначеного часу, о 15:00, 17:00 та 19.00.

Крім того, ввечері організатори планують влаштувати масштабну “водну битву”. О 18:00 відвідувачам запропонують розділитися на дві команди й атакувати супротивників з водяних пістолетів, бризгалок і помп. “Бій” пройде під девізом “Ніхто не піде сухим”.

У Харкові на фарбування “Бетмобіля” витратять понад 100 тисяч гривень

Нагадаємо, раніше в Харкові висадили 400-літнє оливкове дерево родом з Італії. Попри значний вік дерево не заведено вважати старим. За словами фахівця екопарку, оливи живуть до двох тисяч років. Вони теплолюбні, тому в холодну пору року для дерева спорудять спеціальний купол, де будуть підтримувати комфортну температуру. Дерево-довгожитель “влаштувалося” в одному з куточків харківського екопарка й тепер всі охочі зможуть сфотографуватися з ним.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі