НС з шестирічною дитиною в приватній школі: з’явилося відео падіння воріт

У Харкові інцидент на футбольному полі, що ледь не завершився трагедією, потрапив на записи відеокамер. Ворота впали на сина однієї зі співробітниць приватної школи та завдали дитині важких травм. Відео опублікувало видання “Суспільне Харків”.

Загибель хлопчика в модульному містечку в мерії вважають нещасним випадком

Нагадаємо, НС сталася вчора ввечері на полі приватного ліцею “Перша українська школа”. Бригада швидкої допомоги, що приїхала, виявила шестирічного хлопчика. Дитина була без свідомості. У нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму та доставили в лікарню. Зараз медики оцінюють стан потерпілого як стабільно важкий. У ХОДА заявили, що можуть перевірити роботу приватної школи тільки після заяви правоохоронців, батьків або громадської організації.

На опублікованому записі видно, що на спортивному майданчику знаходиться декілька дітей. Ворота починають падати та накривають двох з них, але травми отримала лише одна дитина.

 

 

 

Це вже не перша подібна НС у Харкові. У 2017 році ворота впали на дитину в модульному містечку для переселенців. Від отриманих травм 13-річний хлопчик помер. Підліток був старшим у багатодітній родині, яка переїхала до Харкова із зони АТО ще до відкриття модульного містечка. Хлопчик навчався у 137 школі. Тоді місцеві жителі заявили, що не раз просили закріпити ворота, проте в харківській мерії відповіли, що не отримували таких звернень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі