Окупанти обстріляли підприємства у Слов’янську та Краматорську

У ніч на суботу, 3 вересня, російські загарбники обстріляли Краматорськ та Слов’янськ. Снаряди потрапили по підприємствах. У Курахівській громаді окупанти вдарили по базі відпочинку, а в Соледарі – дитячого садка. Під час обстрілів загинули троє людей, ще троє отримали поранення. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

В Україні засудили агента ФСБ, який скоригував ракетний удар по аеродрому “Краматорськ”

“Вночі росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов’янську, а також вели обстріл по лінії фронту від Курахівської до Званівської громади”, – написав глава області.

За його словами, у Краматорську ракета потрапила до продовольчого підприємства. Поранення отримала одна людина, пошкоджено дві будівлі та знищено дев’ять автомобілів. Другий боєприпас потрапив у підприємство легкої промисловості.

У Курахівській громаді під російські обстріли потрапили Курахове та Вовченка. Пошкоджено базу відпочинку та житловий будинок. На щастя, ніхто не постраждав. Вночі окупанти били також Сіверськом, інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

Здавала окупантам координати ЗСУ: мешканці Краматорська повідомили про підозру (Фото)

У Соледарі росіяни вели поодинокі обстріли і серйозно пошкодили дитячий садок. Крім того, у громаді пошкоджено приватний будинок та сільськогосподарську техніку в селі Роздолівка, постраждалих немає. У Званівці внаслідок обстрілу поранено одну людину.

На ранок окупанти обстріляли з артилерії Авдіївку, обійшлося без жертв.

За 2 вересня росіяни вбили трьох мирних жителів Донецької області – у Зайцевому, Вугледарі та у громаді Богоявленка.

Коментарі