У прикордонних районах України вводяться додаткові обмеження

У районах, що межують з РФ, Білоруссю, тимчасово окупованою територією України, та примикають до морського узбережжя вводяться додаткові режимні обмеження. Про це сьогодні повідомили в Держприкордонслужбі України.

Призов резервістів в Україні: у ЗСУ дали пояснення, кому та куди потрібно з’явитися

Забороняється перебувати в прикордонні вночі, проїзд особистого транспорту по дорогах, які відсутні в реєстрі автодоріг та ведуть до держкордону в об’їзд пунктів пропуску. Також заборонено перетинати прикордонні водойми та використовувати в прикордонній смузі радіостанції, запускати легкомоторні та безпілотні літальні апарати, проводити фото- та відеозйомку.

У ДПСУ додали, що додаткові режимні обмеження вводяться наказами регіональних прикордонних загонів та можуть відрізнятися в різних районах та областях.

Евакуювати жителів Харкова не планується – глава МЗС

Нагадаємо, губернатор Харківської області Олег Синьогубов повідомив, що у зв’язку з введенням режиму НС буде посилено контроль в’їздів і виїздів з міста та області. У регіоні можуть обмежувати рух транспорту, проводити його додатковий огляд. Масові заходи та мітинги заборонені. Водночас комендантську годину в Харківській області вводити не планують.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі