Окупанти втечуть із Донбасу та Криму: Зеленський звернувся до мешканців окупованих територій

У вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський запевнив, що російські окупанти втечуть із територій, які тимчасово окупували. Також він закликав мешканців передавати будь-яку важливу інформацію про рашистів українським захисникам.

Українські захисники розповіли, які літаки стояли на аеродромі в Криму

“Хочу сказати мешканцям тимчасово окупованої території, що б не обіцяли окупанти, їхня дорога одна — це втеча. У кращому разі. Якщо встигнуть”, — зазначив Зеленський.

За його словами, російська армія відчуває, що настав час тікати з Херсона і з півдня нашої держави.

“Буде час, коли вони втечуть з Харківської області, з Донбасу та Криму. І кожен, хто може цьому допомогти, повинен цьому допомогти. Якщо ви володієте будь-якою важливою інформацією про ворога, будь ласка, повідомте її безпечним для себе способом нашим спецслужбам , нашим військовим. Якщо знаєте тих, хто допомагає окупантам або виправдовує агресію, будь ласка, повідомляйте і про це”, – закликав гарант.

Президент зазначив, що окупанти використовують мирних українців як живий щит, тому закликав по можливості спілкуватися з людьми на окупованій території та доносити їм правду.

Як населення невеликого селища: в Україні загинуло понад 42 тисячі російських окупантів

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила, що в Мелітополі (Запорізька область) окупанти брешуть мешканцям про те, що Україну поділили, а в західних областях уже ходить польський злотий.

Коментарі