Депутат Харківської міськради купила елітну нерухомість і їздить на люксовому електромобілі

Аліна Мустафаєва, яка пройшла до міської ради від партії “Слуга народу”, відзвітувала про доходи за 2020 рік. Про це стало відомо 2 квітня.

Аваков, Фельдман, Райнін: чиї групи впливу представлені в міськраді. Частина 1

Судячи з декларації, яку обраниця опублікувала на сайті Національного агентства з протидії корупції, минулий рік видався для неї вельми успішним.

У грудні Мустафаєва купила квартиру площею 137 м кв. Покупка обійшлася депутатові у 3,9 мільйона гривень (по 28 тисяч гривень за “квадрат”). Також їй належить легковик Chevrolet Volt 2013 року випуску. При цьому обраниця може їздити на службовому електромобілі класу “люкс” Cadillac ELR. Вартість подібного авто на вторинному ринку сягає одного мільйона гривень.

2016-cadillac-elr.jpg
Cadillac ELR

Велику частину доходу – 4,6 мільйона гривень – депутату торік принесло підприємництво. На основному місці роботи в ТОВ “Екокар” дівчина заробила 85 тисяч гривень. Фінансових активів у Мустафаєвої не було.

Екоінспекція звинуватила помічника нардепа від “Слуги народу” в залякуванні

Раніше харківський депутат від ОПЗЖ задекларував нерухомість на 54 мільйони та живого лева. Саїд Джавід опублікував щорічну декларацію, в яку вписав “царя звірів”, завдяки якому став “героєм” соціальних мереж під час передвиборної кампанії.

Коментарі