Переодягався в жінку та розбещував дітей: у Львові затримали серійного педофіла (Фото)

Про це 21 липня повідомили у Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, 15 вересня киянин проникнув до туалету однієї зі шкіл столиці і здійснив щодо восьмирічної дівчинки розпусні дії. Правоохоронці затримали порушника.

Через три дні суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Скориставшись ним, фігурант вийшов на волю, почав переховуватися від слідства, після чого був оголошений у розшук.

Переїхавши на Львівщину, киянин продовжив вчиняти аналогічні злочини. Для того, щоб проникнути в одну з місцевих шкіл, він використав жіноче вбрання та перуку.

Правоохоронці знову затримали фігуранта. Щодо нього до суду направили обвинувальний акт за статтею 156 (“розбещення неповнолітніх”) КК України. За даними слідства, затриманий був раніше засуджений за аналогічні злочини. У грудні 2019 року його засудили до 12 років в’язниці, проте на початку вересня 2021 — злочинця звільнили за так званим “Законом Савченко”. Наразі він перебуває під вартою без права внесення застави.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі