Під час авіанальоту під Ізюмом від рук окупантів загинули чотири покоління однієї сім’ї

Під Ізюмом знайшли поховання цілої родини з маленькими дітьми, яких убили російські окупанти. Найменшій дівчинці Лесі було всього 5 років, старшій Саші – 8 років. Вони загинули разом з батьками під час авіанальоту рашистської армії.

У лісі біля Ізюму почали ексгумацію тіл на місці масового поховання (Фото 18+)

Про це 17 вересня повідомила радниця Офісу президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук з посиланням на матеріал сторінки “Їх убила Росія”.

Голові сім’ї Дмитрові було лише 33 роки, а мамі Олені Столпаковій 1 лютого виповнилось 31. Вони мали власний бізнес, продавали дитячий одяг та були власниками інтернет-магазину подарунків.

“Сім’я жила щасливим спокійним життям, поки російські війська не прийшли убивати мирних українців. 9 березня близько 7:00 на будинок по вул. Першотравневій росіяни скинули авіабомбу, а потім прицільно добивали його з танка, поки він остаточно не зруйнувався. Під завалами будинку загинуло щонайменше 44 людини”, – написала Дар’я Герасимчук.

Очевидці розповіли, що родину завалило уламками у підвалі, де вони ховалися від російських обстрілів. На момент авіаудару з родиною Столпакових у підвалі також перебували батьки Олени, її молодша сестра та бабуся. Так в одному підвали від рук окупантів загинули чотири покоління однієї родини.

Погодилися співпрацювати з окупантами: в Ізюмі двом прихильникам “русского мира” повідомили про підозру (Фото)

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в лісі на околицях деокупованого Ізюму знайшли близько 450 могил, в яких поховані цивільні та військові. Експерти вже розпочали ексгумацію та констатують: більшість похованих мають сліди тортур.

Коментарі