Під час візиту Володимира Зеленського у Харкові влаштують чотири акції протесту

Сьогодні в місто прибуває глава держави та високопоставлені члени уряду. За планом, у будівлі Харківської облдержадміністрації відбудеться виїзне засідання Ради нацбезпеки України. Крім того, в місті планують провести Конгрес місцевих та регіональних влад при президентові України.

Як повідомили Newsroom у відділі комунікації обласного управління Нацполіції, перед будівлею ОДА по вулиці Сумській планують провести кілька акцій протесту. Заявки на проведення пікетів в поліцію подали організатори чотирьох заходів, кількість учасників поки не відома.

О 10:00 тут запланований пікет, який анонсували ветерани АТО та ООС, акція триватиме до 18:00. О 15:00 на площі Свободи зберуться харків’яни, які вимагають у гаранта вибачитися за слова про можливу окупацію міста військовими РФ.

З 14:00 до 18:00 мітинг перед стінами ОДА проведуть підприємці, а з 15:00 до 17:00 пройде акція на підтримку телеканалу НАШ.

На сторінці Генконсульства РФ у Харкові з’явилася критика РФ та Путіна

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю виданню The Washington Post зазначив, що РФ може спробувати захопити українські території під приводом “захисту” російськомовного населення. “Я скажу реально, якщо Росія вирішить посилити ескалацію, вони можуть зробити це на тих територіях, де історично проживають люди, що мали родинні зв’язки з Росією. Харків, що знаходиться під контролем уряду України, може бути окупований“, – сказав Володимир Зеленський.

Коментарі